Francisco Contreras

kontakt:
francisco@contreras.se
twitter.com/frassecontreras
Podcast Terminal 5
MediaContorsdag, september 16, 2010

vuvuzelor stoppar rasismen

Vi är många som hittat till centralen och plattan idag för att protestera mot rasisterna i Sverigedemokraterna. Med ett populärt, folkligt, ljuvligt ljud från vuvuzelorna har vi äntligen lyckas störa Sverigedemokraternas rätt medievänliga väg in i riksdagen. Idag kunde inte SD-Jimmy bassunera ut sitt budskap till den samlande journalistkåren.

Väl medveten om att etablessimanget kommer nedlåtande säga i media att vevezulorna inte är demokratiska, så är det vår demokratiska plikt att bemöta rasisterna, inte förbjuda de, mötesfrihet ska råda, vi måste se till att inte låta de stå oemotsagda. Valrörelsen är inte slut och vi ger inte upp. Inga rasister i vår riksdag.

Vuvuzelornas ljuva demokratiska melodi måste bemöta fördomarnas, inteloransens, rasismens buller. Vuvuzelor visar vägen!

31 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Varför är man rasist om man vill minska nivån på massinvandringen till Sverige till den som gäller i resten av Europa? Nej, man skäms för att kalla sig svensk idag.. snart är man väl rasist om man hejar på svenska landslaget i fotboll..

Anonym sa...

Att heja på landslaget är inte rasistisk , att skylla allt elände i Sverige på utlandsfödda är det! Det är en tydlig skillnad!

Anonym sa...

Hellou du din rasse. Jag är invandrare och jag vill inte ha hit mera invandrare. Jag är bostadslös p.g.a. av all invandring. Ni rasister vill göra läget ännu värre till oss invandrare genom att heja på invandringen.

JÄVLA VÄNSTER RASSAR

Dessutom mobbar ni helt öppet de som vill att JAG ska någon dag få en hyreslägenhet.

Ni satans mobbarrasister.

Anonym sa...

ojdå, har rassarna börjat agera som "bostadslösa invandrare", ha ha ha. Nästa gång kan du skriva under som utvisad romer eller thailändsk bärplockare. Bra försök!

Anonym sa...

Ni svenskar är korkade

helt fucking unbelievable

ni älskar att hata

Expressen, DN, Aftonbladet, Top politikerna,.

alla är helt genom hjärntvättade

JAG VILL HA EN HYRESLÄGENHET, INTE NÅGON JÄVLA INVANDRARE SOM KOR FÖRBI MIG I KÖN.

Anonym sa...

Ni svenskar älskar att mobba. Vilken jättemoln av HAT fick vi känna i dag vid sergelstorget.

Det var som att läsa Expressen, DN eller Aftonbladet.

SAMMA SKIT

Ni rassar är så sjuka

Anonym sa...

Varför har man haft så många invandrare i SD:s valstuga under de veckorna som gott?

Jag menar de som står och berättar om SD,anhängare.

Medan samtidigt är vänster demonstranter i regeln infödda svenskar, bleka i ansiktet och hatiska.

Har ni tänkt på det?

Det har ni naturligtvis inte, eller hur?

Anonym sa...

Jag skyller inte allt elände på utlandsfödda. Dock är jag livrädd för den islamisering som pågår av det svenska samhället. Ungarna får ju inte längre sjunga den svenska nationalsången i skolan då det kan verka "stötande" i vissa läger.. Kanske SD har vissa extrema åsikter.. men det finns ju absolut inga andra alternativ? Dom sittande partierna vägrar ju debattera problemen och göra nånting åt dem.

Anonym sa...

Ni säger att SD's politik är rasistisk, men man kan samtidigt inte hitta något rasistiskt i deras partiprogram.

Men ni i den rödgröna sörjan kan väll inte läsa utan lyssnar bara blint på vad media sprider för lögner om SD.

Anonym sa...

Rassarna, anonyma så klart, verkar inte kunna hålla sig. Vuvuzelorna verkar ha fått effekt. Men mi kommer med osanning, som vanligt. Vi var många med utländskt påbrå som på plattan idag. Killen som vill ha hyreslägenhet är varken invandrare eller bostadslös. Lögner är vad ni sprider

Anonym sa...

Den enda rasisten här är Frasse. Frasse är rasse.

"Nu håller du käften din jävla bönrullare." Gunvald Larsson, bland det svenskaste vi har. Också rasistiskt? FU.

Jimmy S. Windeskog sa...

Klart att en invandrad antidemokrat skall skyta över att ha gett sig på den svenska yttrandefriheten genom att bryta mot lagen. Att du dessutom är stolt över er kriminella vänsterextrema terror visar ju lite vilket kräk du är som person.

Det är tack vare människor som dig man vill avveckla mångkulturen och era motbjudande demokratihat.

Anonym sa...

Hej Frasse!

Hur känns det att vara en idiot?

Calle sa...

Frasse din fåntratt, är du anställd av SD för att hjälpa in dom i riksdagen? Eller blev du tappad i kaklet som liten?

Om nu SD har så inihelvete fel i sin politik kan du, som politiker, försöka argumentera mot dom. Eller? Det borde ju vara den enklaste sak i världen för en smart snubbe som du.

Istället skämmer du ut dig genom att pissa på Sveriges grundlag och demokrati, häver ur dig R-ordet utan att kunna motivera till varför det ska användas etc etc in absurdum. Du får dig själv att framstå som en stereotyp av en lågpannad vänsterextremist, ett hittehjon, en riktig backstugusittare.

Det är riktigt sorgligt att ordet rasism inte längre har någon innebörd, sorgligt för de människor runt om i världen som verkligen utsätts för djupa orättvisor och rasism. Men det är resultatet av ett långvarigt missbruk av ordet, utfört av tomtar och illiterata kreatur som Frasse, som aldrig ägnat en tanke åt solidaritet, empati och att respektera andra människor.

Den tragiska och innehållslösa "vänster" som Frasse tillhör är ett fascistiskt skämt. Vi får se hur mycket kommunistskrällena skrattar när de upptäcker att SD är mer populära efter på söndag...

Skämmes tamigfan vänsterslödder!

Lars-Ivar sa...

Tack för att du jobbar som valarbetare till fromma för SD!

juan.c.gomez sa...

patetiskt att ni använder ..vi och ni, svenskar och invandrare och vad hände med att invandrarna måste anpassa sig till det svenska samhället... sluta med era fördomar så kommer ni att se en markant förbättring på det...till sist vill ja kommentera att ni är fega att hoppa på frasse utan att ta en disskution.. med namn och mindre anklagelser samt falska påhopp.. jag känner frasse och inget av det ni anklagar honom för stämmer... ända jag kan misstänka att ni är emot vänstern..patetiskt..mvh Chino

Sampa sa...

En paradox när vänsterextremister demonstrerar mot SD (som kraftigt vill minska den oerhört kostsamma invandringen) är ju att det är just vänsteranhängare som är dom största förlorarna på många invandrares livslånga försörjning av staten eftersom dom själva ofta är i behov av bidrag.
När även politiker, ledarsidor och andra tunga debattörer i övriga Europa inser, och påtalar den svenska vägens vettlösa politik i invandrarfrågan borde svenska folket i sin helhet börja lyssna.
I mitten på 80talet fanns 3 st sk utanförskapsområden (områden där över 50% lever uteslutande på bidrag), år 2006 fanns 155 (nej jag la inte till en femma för mycket) sådana områden. I över 20års tid har det talats om satsniongar för att göra något och att Sverige i framtiden behöver mer människor för att klara välfärden. Jag bara undrar - när ska vi se resultat av alla dessa satsningar och när kommer alla dessa jobb. Sanningen är den att sedan mitten av 80talet har antalet jobb i Sverige varit ungefär densamma med upp och nergångar på några hundratusen beroende på konjukturen. Under denna tid har vi blivit en miljon fler, dom allra flesta lågutbildade.

Anonym sa...

Ooops! Svenskar har också utvandrat, se nedan...
Emigrationstiden [redigera]
Huvudartikel: Emigrationen från Sverige till Nordamerika
Fram till 1930 hade Sverige under perioder ett betydande utvandringsöverskott. Under åren 1851 - 1930 emigrerade ca 1,5 miljoner människor. 1,2 miljoner av dessa, 23 procent av Sveriges befolkning år 1900, emigrerade till Nordamerika.[10] Huvudskälet till emigrationen var den stora skillnaden i levnadsstandard mellan Sverige och Nordamerika.[10] Under samma tid återkom cirka 200 000 av dessa personer till Sverige, men merparten stannade utomlands. Sverige var efter Norge och Irland det främsta emigrantlandet i Europa sett till andelen av befolkningen som emigrerade. Det förekom dock samtidigt viss invandring, förutom återvändande emigranter även en del tyska och engelska specialister inom till exempel industri och hantverk som slog sig ned i Sverige. Denna invandring var dock jämförelsevis obetydlig.

Anonym sa...

Om sverigedemokraterna vill sudda bort sitt utländska ursprung får de gå långt bak i tiden, se lite fakta här nedan...

Sveriges migrationshistoria beskriver migration av människor till och från Sverige genom historien. Registrering av in- och utvandring började först under senare delen av 1800-talet. Tidigare in- och utvandring kan dock bedömas med hjälp av historisk, arkeologisk och populationsgenetisk forskning. Sveriges nivåer av in- och utvandring har varierat kraftigt genom historien. Under långa perioder förekom inga större folkförflyttningar över gränserna. De högsta noterade nivåerna för utvandring gäller åren 1880-1893, då i genomsnitt 0,83 % av befolkningen utvandrade varje år. De högsta historiska nivåerna för invandring inträffar idag. Historiska nivåer av inåtriktad migration kan inte jämföras med dagens invandring på omkring 1 % av befolkningen per år.

Anonym sa...

Kommunister stoppar demokratin

Anonym sa...

Tack för all reklam till SD Frasse.
Nu kan alla se hur vänstern sköter sig.
Tack återigen!

/Invandrad SD:are

Anonym sa...

Hmm....
Du har just begått ett grundlagsbrott.
Lagens säger att:Ingen får hindra andra att tala fritt på ett lagligt torgmöte.
På ren svenska,,,,,Han har RÄTT att ha en åsikt,och det ÄR din skyldighet att hålla käften.
Du kan alltid ha en åsikt och prata på ett torg nån annan gång...

PS. I gamla Sovjet fick du inte ens ha en åsikt.....

Anonym sa...

Ingen har stoppat SD-Jimmy H från att tala, vi har bemött rassarna med vuvuzelor. Ingen har brutit mot grundlagen, det är inte förbjuden att ha en annan åsikt än rassarna? Än så länge i alla fall. Fortsätt protestera, inga rasister i vår riksdag

Anonym sa...

Jag finner det mycket ironiskt när folk (ifrån vilket block som helst) skriver att invandrarna måste anpassa sig till "det svenska systemet".

Faktum är att det gäller alla, även svenskar. Allt för att få upp konkurrenskraften. Så sluta undra varför du går i skolan, bråkar med arbetsförmedlingen och kämpar som en tok i livet. Det gör alla.

En invandrare har nackdelen att vara "lite efter" när de kommit hit (som de visst kan jobba in), men annars gäller samma sak för dom som för alla andra som redan bor här. Annars skulle systemet kollapsa och vi bli urfattiga. Så kämpa på!

Anonym sa...

"Killen som vill ha hyreslägenhet är varken invandrare eller bostadslös. "


Ok, idag framför expresshittens stuga. Klockan 16

där ses vi

Jag har ett långt hår

då kan vi snacka lite om hyreslägenhet situation och min påbrå

Karies sa...

Klingar inte Frasse lite som Nasse eller Rasse?

På så sätt funkar Frasse bra med vänsters extrema hat-filosofi.

Karies sa...

"Idag kunde inte SD-Jimmy bassunera ut sitt budskap till den samlande journalistkåren."

Du blandar ihop saker.. Det var i Uppsala han inte kunde det. Men i Stockholm hade vi tillräckligt med poliser för att förhindra sabotaget. Jimmy kunde tala fritt i Stockholm.

Du kanske inte ens var på plats? eller kanske var du påtänd?

Anonym sa...

Vi människor vill ha ett samhälle där alla är som syskon oavsett hudfärg. Vi vill ha ett samhälle där alla har samma möjligheter. Vi vill inte ha krig vi vill ha fred, det är bara dem rika som vill ha krig för att sälja sina vapen och ha makt.
Sverigedemokraterna är ett extremt rasistiskt parti. Därför måste vi stoppa dem.Det räker mad vad hitler gjorde och ville fortsätta göra med alla människor. Demostrationen igår var en fredlig demostration mot rasismen. Vi behöver Ledare som är lika modiga som Fransisko Contreras och Dror Feiler. /Titti

nNick sa...

Vänsteranhängare är dagens rasister. Man kan inget annat konstatera. Jag har inte sett eller läst en enda rasistisk uttalande av Jimmy Åkesson.

Jag har missat helt SD:s tidiga historia och därmed inte blivit hjärntvättat av den gamla bilden.
Har invandrat hit själv. Därmed har jag kunnat bekanta mig med den nya Sveridemokraterna.

Vänster däremot befinner sig var nassarna var 15-20 år sedan. När ska ni skaffa uniformer?

nNick sa...

"Vi människor vill ha ett samhälle där alla är som syskon oavsett hudfärg. Vi vill ha ett samhälle där alla har samma möjligheter."

Jag vill bara ha en hyreslägenhet men det går inte eftersom de tilldelas till olika grupper... till asylsökanden t.ex.

Vi måste begränsa invandringen.

Vill man vända så kan man också tänka så här : Man kan inte bjuda folk till sitt hem och be de att övernatta under en bar himmel.

Om ni förstår vad jag menar.

Anonym sa...

Bostads- och arbetslösheten stoppar ni alla fall inte med era vuvuzuelor.

Ni bara gör de sakerna värre.

Jag är en bostadslös invandrare. Tar du Frasse mig som en inneboende hos dig? stockholm verkar vara inte ha bostäder annars för mig.