Francisco Contreras

kontakt:
francisco@contreras.se
twitter.com/frassecontreras
Podcast Terminal 5
MediaConfredag, september 03, 2010

Gör inte rasisterna rumsrena!

Det finns de som vill göra rasisterna i Sverigedemokraterna rumsrena, men det går inte att missta sig. De som blundar håller i tysthet med de.

Så här skriver SD-politikern och kandidaten Per T K Wahlberg i sin blogg:

"Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning."

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu skrev du det också! Illa nog att rasisten spred det vidare från flashback. Sprid för fan inte skiten ytterligare. Du må ha ett bättre syfte men en del saker skall bara slängas på soptippen. Skillnaden mellan er två blev just hårfin.

Anonym sa...

Idioter finns överallt. Ex:

http://www.reflekterat.se/piratpartist-domd-for-valdtakt-mot-barn/

Ex 2:

http://frianyheter.wordpress.com/2009/10/02/socialdemokrat-domd-for-valdtakt-mot-barn/

http://www.ekerobloggen.se/pivot/entry.php?id=203

Du kanske tror att Socialdemokraterna förespråkar våldtäkt av barn och moderaterna pedofili? Inte? Således, dra inte alltför långtgående slutsatser av enskilda individers dumheter.

Peter Hanzon sa...

Bryr man sig inte ens om att verifiera och kontrollera uppgifterna (som egentligen bara är ryktesspridning) som DN kommer med utan bara köper det rakt av för att det passar den egna agendan så har man ju bara visat att man inte är seriös utan ute efter billiga politiska poäng. Det enda rätta för att slippa dessa politrukfasoner är att rösta SD, för demokratins skull.

Anonym sa...

Man skall vara källkritisk. Speciellt om artikeln stått i DN. Speciellt om det skrivits i svensk massmedia. Speciellt som det är valtider, och smutskastning pågår - vänsterjournalistiken har mer uttalat detta på sin agenda, Lenin beskriver ganska exemplifierat hur man gör för att den sanne revolutionären "simmar likt en fisk i proletariatets ström i syfte att störta högern". Jag gick in på Per T K Wahlberg blogg; det stod inte ett ord om det DN anger. Ser inte att man med nödvändighet måste idiotförklara Per T K Wahlberg. Kanske det är DN som sysslar med desinforamtion?

Magnus Thörnblad sa...

Det är intressant att 2 kommentarer i den här tråden påpekar att du inte kontrollerat uppgifterna, men man hittar överallt skärmdumpar från inlägget, googles cachade variant av den osv. bara för att blogginlägget tagits bort betyder inte det att det inte existerat. Dessutom har ju berörd SD-politiker själv kommenterat i tidningen att han håller med om dessa åsikter.

Anonym sa...

http://bluecrossblueshield.groupsite.com bluecross blueshield of florida